Sav

1980 Öncesi Sol-Sağ Çatışması Darbe Olması İçin Yapılmıştır

1980 öncesi sol ve sağ çatışması ülkede bir darbenin yapılması için Batılı ülkeler tarafından yaratılmıştır. Hem sol hem de sağ kesim aynı gruplar tarafından desteklenmiştir.
zafer.teker , 27.09.2014

Bu Sayfayı Paylaş:

Fibiler Üyelerinin Yorumları

zafer.teker   Kabul Etti

Evet bu şekildedir. Bu şu şekilde anlaşılabilir : 

  • Türkiye'de komunist rejim kuracağı söylenen örgütlerden kaçanlar soluğu hep Avrupa'da aldılar. Hem de çok rahat ve korumalı bir şekilde yaşadılar. Komunist resim getirmeye çalışanların Nato ülkesinde ne işi var ? Bu sol görünüşlü örgütlerin onlar tarafından desteklendiği açık. Aynı şekilde ülkücü geçinen ve bu tür olaylara bulaşmış kişilerde Avrupa'ya kaçtılar.
  • Türkiye'de ekonomik kriz var. 50 cent'e muhtaç ve güya kominizm tehlikesi var. Ama Avrupa ve ABD tek kuruş vermiyorlar aksine ABD ambargosu var. Türkiye'de kominizm tehlikesi olsaydı Batıllar kesenin ağzını açarlardı. Batılılar biliyorki Türkiye'de kominist tehlike filan yok..
Yukarıdaki deliller Türkiye'de Komunizm gibi bir tehlike olmadığı gösteriyor. O zaman neden bu adamlar savaştırılıyor birbirleriyle. 

 



Tüm üyeler içeriklere yorum ekleyerek katkıda bulunabilir : Yorum Gir

Misafir Yorumları




Bu Sayfayı Paylaş:

İletişim Bilgileri

Takip Et

Her Hakkı Saklıdır. Bu sitede yayınlanan tüm bilgi ve fikirlerin kullanımından fibiler.com sorumlu değildir. Bu sitede üretilmiş , derlenmiş içerikleri, fibiler.com'u kaynak göstermek koşuluyla kendi sitenizde kullanılabilirsiniz. Ancak telif hakkı olan içeriklerin hakları sahiplerine aittir